Meer info over groepswonen in Den Haag: www.centrumgroepswonen.nl

Akelei

Sociale huurwoningen Akeleistraat / Bloemenbuurt Aantal woningen: 17 woningen waarvan één tweekamerwoning en 16 driekamerwoningen. Gemiddelde kale huur: De woningen blijven in de sociale huursector. Men kan desgewenst een parkeerplaats huren in de ondergrondse parkeergarage. Aanwezig: De woningen zijn verdeeld over twee woonlagen en bereikbaar met een lift.Er is een aparte fietsenberging onder het complex.Behalve … Continue reading “Akelei”

Anna Paulowna

Verbouwproject Anna Paulownastraat / Centrum Aantal woningen: 14 in de sociale huursector waarvan 8 tweekamerwoningen, 4 driekamerwoningen en 2 vierkamerwoningen Gemiddelde kale huur: – Aanwezig: ontmoetingsruimte, tuin met terras, hobbykamer en logeerkamer Start woongroep: 1990 Realisatie van het project: februari 1993 Verhuurder: HaagWonen Bijzonderheden Het project werd opgeleverd in februari 1993 en ligt vlakbij het … Continue reading “Anna Paulowna”

Diepenbrockhove

Alphons Diepenbrockhof / Oud Waldeck Akeleistraat / Bloemenbuurt Aantal woningen: 19 driekamerwoningen in sociale huursector Gemiddelde kale huur: – Aanwezig: ontmoetingsruimte en een logeerkamer Start woongroep: 1996 Realisatie van het project: 1998 Verhuurder: HaagWonen Bijzonderheden De appartementen zijn gelegen in het Winkelcentrum Waldeck op de 6e en 7e etage van een seniorencomplex in een groene … Continue reading “Diepenbrockhove”

De Leien Hoek

Robert Stolzplein Aantal woningen: 19 twee- en driekamerwoningen, waarvan 11 in de sociale huursector en 8 in de vrije huursector. Gemiddelde kale huur: – Aanwezig: Start woongroep: december 2001 Realisatie van het project: 2014 Verhuurder: WoonZorg Nederland Bijzonderheden De woningen in de vrije huursector hebben een vaste parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Het huren van … Continue reading “De Leien Hoek”

Doornhoek

op de grens van Scheveningen en het Statenkwartier Doornstraat 2-A Aantal woningen: 23 ruime driekamerwoningen waarvan 3 in de vrije huursector Gemiddelde kale huur: – Aanwezig: ontmoetingsruimte met bibliotheek, keuken en terrassen en een gemeenschappelijke tuin Start woongroep: 1990 Realisatie van het project: 1999 na bijna 10 jaar voorbereiding! Verhuurder: Vestia Scheveningen Bijzonderheden Elke week … Continue reading “Doornhoek”

Ichtus

Nieuwbouwproject Kloosterveenstraat / Leyweg Aantal woningen: 13 in de sociale huursector en 1 in de vrije sector Gemiddelde kale huur: – Aanwezig: ontmoetingsruimte met gemeenschappelijk terras en gemeenschappelijke tuin. De benedenwoningen hebben een eigen tuin en de woningen op de eerste etage hebben een Frans balkon Start woongroep: 2001 Realisatie van het project: 1 juli … Continue reading “Ichtus”